Waarmee kan ik je helpen?

Waarmee kunnen de paarden je helpen? Wij helpen je met een diep verlangen dat soms onbereikbaar voelt: een vrij en veerkrachtig leven!

 

Ik wil dat jij weet wat ik niet wist toen ik een zware burn out kreeg, nauwelijks kon lopen, een emotioneel wrak was en er jaren over deed om daaruit te klimmen. Het is niet nodig om het zover te laten komen. En het is niet nodig om jarenlang vast te zitten in emotionele en fysieke pijn.

 

Ik vind het een basisrecht dat jij je altijd en overal ‘VEILIG GENOEG’ kunt voelen! Veilig genoeg om verliefd te zijn op het leven, de uitdagingen aan te gaan die bij dat leven horen en je met gemak te verbinden met de mensen om je heen.

 

Navenja, een getraumatiseerd paard, trok mij uit mijn diepe dal en ik werd zonder overdrijven een ander mens. Ik heb alles aan Navenja te danken, alles. Maar het was een lange en eenzame weg en ik moest het zelf uitzoeken.

 

Die weg hoef jij niet alleen te lopen! Het is mijn doel om mijn kennis te delen en jou samen met de paarden de vaardigheden te helpen ontwikkelen die je nodig hebt voor een vrij en veerkrachtig leven. Het is mijn doel om naast je te lopen met de paarden en je te laten ontdekken wat voor jou werkt. Ik help je het geleerde toe te passen in je leven, stap voor stap.

 

Help mij om jou en anderen beter te helpen! En ontvang een EXTRA CADEAU

Om jou en anderen nog beter te kunnen begeleiden, heb ik jouw hulp nodig! Waarmee kan ik SPECIFIEK JOU helpen? Wat is jouw grootste worsteling? Wil je me daarover vertellen alsjeblieft?

 

Laat je reactie hieronder achter.
Als dank:

  • krijg je persoonlijk antwoord van mij op je eventuele vragen;
  • heb ik een cadeau voor je dat ik zal afstemmen op datgene waarover je schrijft (het blijft dus nog even een verrassing!)

Laat een reactie achter