Het geheim van je zenuwstelsel

Ik ben geinterviewd door Marieke van Ginkel voor haar 'Drijvende kracht podcast-serie'. Ze vroeg mij om te vertellen over het geheim van het zenuwstelsel. Nou... daar kan ik uren over vertellen.

Wat Marieke erover schrijft:
"Ik wist niet dat jouw autonome zenuwstelsel bepaalt wat voor gedachten je denkt. En bepaalt of en hoe je je verbindt met anderen. En dat je je zenuwstelstel zelf kunt leren reguleren.
Toen dat eenmaal tot me door drong, dacht ik: daar moet ik meer van weten. Dit is de sleutel van leiderschap en bepalend voor de kwaliteit van je leven.
Daarom heb ik een podcast gemaakt met Eva Groslot. Eva weet alles van het autonome zenuwstelsel en helpt daarmee vrouwen in een burn-out op weg naar herstel. De kennis van Eva is goud waard voor iedereen die wil leren leidinggeven aan zichzelf en aan groepen. En ze kan het heerlijk duidelijk en praktisch toepasbaar uitleggen!"

Wil je ook meer weten over het geheim van het zenuwstelsel? Luister maar:

 

  • Wil jij een ander leven dan een leven vol uitputting en stress?
  • Wil jij weer meer vrijheid ervaren, veerkracht ontwikkelen en de veiligheid in jezelf terugvinden?

Na aanmelden ontvang je ook elke maand tips van de paarden en een leuke aanbieding van mij. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.

Meer blogs

stressreacties-met surfboard

Voltooi je stressreacties!

Voltooi je stressreacties! Heuh, wat? Het ontstaan van chronische stressklachten is vaak niet het gevolg van de stressoren in ons leven maar van het niet afmaken van onze stressreacties daarop. Wat bedoel ik daarmee?   Niks mis met stressreacties De hele dag door gebeuren er aangename maar ook minder aangename...
paarden coaching herstel je veerkracht

Vergroot je effect als paardencoach

Vergroot je effect als paardencoach! Geef je coaching of therapie met paarden en wil je daarmee nog meer bereiken? We kunnen met paardencoaching een groter effect behalen dan we al doen. Daar zijn mijn collega Monique Verreijdt en ik van overtuigd. Hoe en waarom?   Onbewust werken met het zenuwstelsel...
Wat is paardencoaching

Wat is paardencoaching?

Wat is paardencoaching? Wat is paardencoaching? Paardencoaching is een coachingsvorm gestoeld op ervaringsgericht leren. Bij paardencoaching laat jij je als mens coachen door een ‘paardencoach’. In het Engels heet dit een equine assisted coach: een door-paarden-geassisteerde-coach. En dat zegt het precies zoals het is. Een paardencoach laat zich op zijn...

GRATIS E-boek

Leef vrij en veerkrachtig

  • Wil jij een ander leven dan een leven vol uitputting en stress?
  • Wil jij weer meer vrijheid ervaren, veerkracht ontwikkelen en de veiligheid in jezelf terugvinden?
e-book_leef-vrij-en-veerkrachtig_packshot-klein

Laat een reactie achter