Paardencoaching Navenja in Noord-Holland Paardvriendelijk leven in kuddeverband

Paardencoaching Noord-Holland Navenja

Hoofdlocatie is het Trainingscentrum Celine van der Stroom in Akersloot

 

Waar – naast coaching en therapie met paarden - op paard- vriendelijke wijze ook rijlessen en grondwerklessen worden gegeven. Op het centrum leven de coachpaarden in kuddeverband in een zogeheten paddock paradise.

 

Coachlocatie:

Hoogegeest 8
1921CH Akersloot

 

Natuurlijke basisbehoeften van het coachpaard

De locatie is een rustige plek waar de paarden 24/7 buiten leven in kuddeverband in een grote ingerichte zandpaddock met paden, een vijver en een ruime schuilstal. Dit heet een paddock paradise. Er wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met de natuurlijke basisbehoeften van de paarden: vele uren per dag kunnen knabbelen op hooi van goede kwaliteit, een vaste sociale groep met vrienden en vriendinnen, altijd bewegingsvrijheid, ruimte om te rennen, te spelen, te liggen en te rusten.

 

De meeste paarden worden bereden of op de grond getraind. Dit gebeurt altijd op een paardvriendelijke manier. Een stal waar oog is voor elke behoefte van ieder individueel paard met een warm team van medewerkers en paarden eigenaren. Enkele paarden uit de kudde worden ingezet als coachpaard.

 

Faciliteiten

De coachpraktijk beschikt op de locatie over een eigen coachruimte (binnen) en een eigen coachpaddock (buiten). Er is volop privacy gegarandeerd.

De locatie is omringd door weilanden. Door de kleinschaligheid is er veel rust.

locatie