Over Eva Groslot Mijn eigen herstel van een ontregeld autonoom zenuwstelsel

Het eigen herstel van een ontregeld autonoom zenuwstelsel van Eva Groslot

Een ontregeld autonoom zenuwstelsel blokkeerde jarenlang mijn herstel van burn out en verwerking van trauma. Paarden wezen Eva Groslot de weg naar regulatie en veerkracht.

 

Mijn verhaal

Ik ben Eva Groslot en jaren geleden kreeg ik een zware burn-out. Een getraumatiseerd paard trok mij uit het dal en ik werd zonder overdrijven een ander mens. Ik begreep echter niet wát er door dat paard in mij was veranderd. Ik begon de puzzel te maken…

 

Vóór mijn burn-out voelde ik me emotioneel uitgeput. Er was geen evenwicht. Teveel drama of juist leegte. Ik was vaak boos, verdrietig, angstig of besluiteloos. Mijn lijf voelde pijnlijk, zonder duidelijke medische oorzaak. Ik ging naar een psycholoog, analyseerde mijn verleden, probeerde positief te denken en gezond te leven. Alles hielp een beetje maar niet echt.

Uiteindelijk kon ik nauwelijks nog lopen. Het ging echt heel slecht met mij. Burn-out, constateerde de bedrijfsarts uiteindelijk.

eva-en-navenja

GRATIS E-boek

Leef vrij en veerkrachtig

 

e-book_leef-vrij-en-veerkrachtig_packshot
  • Wil jij een ander leven dan een leven vol uitputting en stress?
  • Wil jij weer meer vrijheid ervaren, veerkracht ontwikkelen en de veiligheid in jezelf terugvinden?

In dit e-book beschrijf ik in acht hoofdstukken iets dat jij niet weet! Ik beschrijf hoe de oorzaken van emotionele en lichamelijke uitputting te vinden zijn in een ontregeling van jouw autonome zenuwstelsel.

 

Alle hoofdstukken zijn vergezeld van tips en opdrachten zodat je meteen een eerste stap kunt zetten naar herstel van balans en veerkracht. Alle hoofdstukken vertellen hoe paardencoaching jou kan helpen om de veerkracht in jouw autonome zenuwstelsel terug te brengen.