Herstel je veerkacht Paarden coaching programma op maat voor jou gemaakt

Na de kennismakingssessie samen verder met paarden coaching?

Dan is het ‘Herstel je veerkracht’ programma jouw volgende stap. Ik vertel je er tijdens de kennismakingssessie graag meer over.

Dit programma maak ik op maat. Het aantal coaching sessies met de paarden is afhankelijk van jouw coachvraag of jouw klachten.

persoonlijke-coaching-paardencoach-in-noord-holland

Waarom is het ‘Herstel je veerkracht’ programma van grote waarde voor jou?

Je komt terug in je lijf: je gaat je lichaam voelen en begrijpen. Je leert hoe je chronische stress opheft en een keten doorbreekt van angst, verwarring, extreme vermoeidheid en lichamelijke klachten.

 

Je hervindt de veiligheid in jezelf: je leert hoe jij je altijd en overal veilig genoeg kunt voelen om de uitdagingen aan te kunnen die bij het leven horen. Jij wordt een veilig anker voor jezelf en anderen.

 

Je hervindt je vrijheid: je leert hoe je stopt met leven op valse energie. Je energie komt terug. Je gaat meer vrijheid ervaren. Je gaat je eigen leven leiden in plaats van dat van anderen. Je neemt de ruimte in die je nodig hebt. Je gaat weer leven vanuit je ware zelf.

 

Je wordt je eigen medicijn: je ontwikkelt je eigen tools om jezelf emotioneel en lichamelijk in balans te brengen en te houden als het leven je uitdaagt. Je weet altijd wat te doen, als je niet weet wat te doen.

Paarden zijn de meest veerkrachtige wezens die ik ken

Daarom oefenen we met paarden. Zij zijn jouw ideale leermeester. Zij wijzen de weg tijdens de paarden coaching.

Je boort je levenskracht aan: paarden zijn groot en sterk en zachtaardig tegelijk. Als jij een paard in beweging moet zetten, een paard moet sturen of bij een paard een grens moet stellen, dan moet jij al jouw oer-energie aanspreken, zonder agressiviteit. Je ontdekt jouw pure levenskracht.

 

Je ontwikkelt veerkracht: je leert volop in actie te zijn zonder te neigen naar vechten of vluchten, stil te zijn zonder je af te sluiten en intensief samen te werken met anderen zonder jezelf te verliezen. Als je dat kunt voel je je altijd veilig, krachtig en verbonden tegelijk.

 

Je vindt je plek in de kudde: je leert hoe je ook in grote groepen voluit jouw leven kunt leiden, met voldoende eigen ruimte, zonder ontregeld te raken. Jij wordt een verbinder in je gezin, je relatie, je team op het werk…

 

Je vindt congruentie: paarden eisen van jou dat jouw voelen, denken, handelen en de staat waarin jouw lichaam verkeert op één lijn zitten. Dit heet congruentie. Zonder congruentie kunnen zij zich met jou niet verbinden. Iemand die het ene met het andere maskeert is onveilig. Daarom zijn zij een zuivere spiegel en een kompas tegelijkertijd: ze vertellen je wanneer je op het goede spoor zit.

herstel de veerkracht in je autonome zenuwstelsel

Het ontwikkelen van jouw veerkracht gaat thuis door. Daarom oefenen we ook zonder paarden:

  • Je leert hartcoherent te ademen.
  • Je leert Emotional Freedom Techniques.
  • Je maakt jouw specifieke muzieklijst die jouw zenuwstelsel op verschillende manieren beïnvloedt.
  • Je leert hoe jij je thuis kunt voorbereiden op uitdagende situaties.
  • Je oefent met de boodschappen die emoties voor je hebben.
  • We ontwerpen jouw leefritme voor herstel.

 

Zo kun jij ook na de paarden coaching zelf thuis verder met je eigen herstel.

 

 

individuele-coaching-met-paarden-in-noord-holland

GRATIS E-boek

Leef vrij en veerkrachtig

 

e-book_leef-vrij-en-veerkrachtig_packshot
  • Wil jij een ander leven dan een leven vol uitputting en stress?
  • Wil jij weer meer vrijheid ervaren, veerkracht ontwikkelen en de veiligheid in jezelf terugvinden?

In dit e-book beschrijf ik in acht hoofdstukken iets dat jij niet weet! Ik beschrijf hoe de oorzaken van emotionele en lichamelijke uitputting te vinden zijn in een ontregeling van jouw autonome zenuwstelsel.

 

Alle hoofdstukken zijn vergezeld van tips en opdrachten zodat je meteen een eerste stap kunt zetten naar herstel van balans en veerkracht. Alle hoofdstukken vertellen hoe paardencoaching jou kan helpen om de veerkracht in jouw autonome zenuwstelsel terug te brengen.