Ervaringen met paardencoaching Van anderen die je voor zijn gegaan

icoon-referenties

Ervaringen met paardencoaching van anderen

Het werken met Eva en haar paarden is een waar cadeau!

Haar theoretische kennis en praktische oefeningen met de paarden maken je gedrag en gevoel eigenlijk direct heel inzichtelijk en ook letterlijk zichtbaar.

Doordat het paard je feilloos spiegelt en je daardoor laat zien wat je doet, wat je uitstraalt en hoe je communiceert. Het werken met het autonome zenuwstelsel sprak mij heel erg aan en heeft me een berg aan inzichten en inspiratie gegeven.

Daarnaast is Eva gewoon een ontzettend leuke coach die heel erg professioneel, respectvol en nuchter is en ook nog eens een goed gevoel voor humor heeft. Dank je wel, Eva!

Martha Muntjewerf
Strafrecht advocaat

Dank je wel Eva en de super paarden!! 

In de periode 2017-2018 heb ik paardencoaching bij Eva gehad. Ondanks mijn angst voor paarden wilde ik dit proberen. Ik wilde niet alleen maar praten.....ik wilde leren voelen en ervaren. Ik ben nog altijd blij dat ik deze stap heb gezet.

Eva nam mijn angst voor paarden heel serieus waardoor ik al snel meer vertrouwen kreeg. Ik heb zoveel geleerd over mijzelf, authentiek zijn en grenzen aangeven. De paarden spiegelen op een wijze die heel veilig voelt. Je gaat aan de slag met wat er op dat moment is en dat is heel fijn. Verder heeft Eva enorm veel kennis en heeft zij mij een hoop bagage mee gegeven waar ik altijd op zal kunnen terugvallen. Ik kan het iedereen aanraden!!

Zelf ben ik vrij nuchter ingesteld en kan me ook voorstellen dat je misschien denkt....kunnen paarden mij iets leren?? Ja! Paarden konden mij in ieder geval veel leren en ik zal ook gelijk als ik in mijn leven tegen iets aanloop waar ik zelf niet uitkom een beroep doen op de coaching bij Eva. Ik kijk met een heel warm gevoel terug op de coachings-sessies!!

 

Gea Horst
P&O adviseur

icoon-referenties

We zijn erg onder de indruk van de professionele manier van werken

In de afgelopen twee jaar heeft Eva onze dochter gecoached. Vanwege serieuze gezondheidsproblemen was ze als zestienjarige niet meer in staat naar school te gaan. Het lukte de kinderpsychiatrie niet een juiste diagnose te stellen en dus ook niet succesvol te behandelen. Na een geslaagde proefsessie zijn we met Eva in zee gegaan. Eva heeft een scherp oog, kan goed luisteren en relaties leggen. Ze vroeg zich al snel af of het hier om een burn-out kon gaan en toen vielen voor ons alle puzzelstukjes op hun plaats.

Eva heeft een degelijk herstelplan opgesteld en onder haar begeleiding heeft onze dochter een langdurig herstelproces doorgemaakt. Hoewel ze nog altijd op haar energiebeheer moet letten is ze wel weer even vrolijk, ondernemend en levenslustig als voor die tijd. Eva heeft haar ook een flinke set vaardigheden aangeleerd waarmee ze kan voorkomen in de toekomst in eenzelfde situatie te raken.

We zijn erg onder de indruk van de professionele manier van werken en het brede scala aan technieken die Eva kan inzetten. Dit alles met veel warmte en geduld. We zijn haar zeer dankbaar!

Anoniem – de auteur van de aanbeveling is wel bereid persoonlijk toelichting te geven aan geïnteresseerden

Eva is een professional en een mooi mens

Voor een artikel dat ik zou schrijven over ervaringen met paardencoaching besloot ik, op uitnodiging van Eva, om zelf ook een sessie te doen. Dat maakte indruk.

Het paard waarmee ik werkte, liet mij heel helder naar mezelf kijken. Het inleidende gesprek dat ik had met Eva over mijn hulpvraag in combinatie met de oefeningen met de paarden, gaven me veel inzicht in mijn houding en gedrag, en met name hoe incongruent ik daarin kan zijn. Dat heeft me geholpen om duidelijker te zijn en (mede) geleerd om mezelf meer uit te spreken. Dat is prettig voor mij én voor mijn omgeving. Uiteindelijk heb ik drie sessies gedaan.

Eva is een fijne coach die de kunst verstaat om met veel rust, aandacht, respect, kennis en liefde voor de paarden tot de kern van jouw vraag door te dringen. Ze is altijd uit op verdieping en ontwikkeling, waardoor ze als coach steeds waardevoller wordt. Eva is een professional en een mooi mens, bij wie je je bijzonder snel op je gemak voelt. Een ideale combinatie.

Monique Ooms – Gespreksleider, dagvoorzitter, presentator, tekstschrijver

icoon-referenties

Jij en je paarden, een absolute aanrader.

Dank je wel Eva.
Wat een bijzondere ervaring was dat gisteren met Navenja en jou. Proefsessie? Het was veel meer dan dat.

Ik ben 74 en dan denk je al wat te weten over jezelf, Was wel erg nieuwsgierig naar wat dit werk met paarden kon opleveren.

Het heeft oud zeer losgewrikt en dat bezorgde mij een nieuw, hervonden evenwicht, nieuwe inzichten ook, nu bevind ik me nog in een naijleffect, het daalt in a.h.w. Jij en je paarden, een absolute aanrader.

Ilona Weiss

De kennis die Eva bij zich draagt i.c.m. haar fijne, liefdevolle aanpak

Wat een mooi cadeau is het om met Eva en de paarden te werken. In juni 2019 ben ik gestart met de Paardencoaching bij haar en wat ben ik blij dat ik hieraan begonnen ben!

Nooit gedacht dat paarden je zo goed kunnen spiegelen en dat je daardoor jezelf steeds beter leert kennen. De kennis die Eva bij zich draagt i.c.m. haar fijne, liefdevolle aanpak naar de coachee maar ook naar de paarden toe is prachtig om te zien en te ervaren. Dankjewel Eva!

Ferrina Strengnaerts
Motivational Speaker en live coach

GRATIS E-boek

Leef vrij en veerkrachtig

 

e-book_leef-vrij-en-veerkrachtig_packshot
  • Wil jij een ander leven dan een leven vol uitputting en stress?
  • Wil jij weer meer vrijheid ervaren, veerkracht ontwikkelen en de veiligheid in jezelf terugvinden?

In dit e-book beschrijf ik in acht hoofdstukken iets dat jij niet weet! Ik beschrijf hoe de oorzaken van emotionele en lichamelijke uitputting te vinden zijn in een ontregeling van jouw autonome zenuwstelsel.

 

Alle hoofdstukken zijn vergezeld van tips en opdrachten zodat je meteen een eerste stap kunt zetten naar herstel van balans en veerkracht. Alle hoofdstukken vertellen hoe paardencoaching jou kan helpen om de veerkracht in jouw autonome zenuwstelsel terug te brengen.